Onze visie

“Alleen samen voorkomen we verspreiding”

Onze strategie voor bedrijven en (zorg)instellingen is er volledig op gericht om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het is van essentieel belang om te weten dat 50% van de besmette personen met het Coronavirus in het geheel geen klachten vertoont, maar ondertussen wel besmettelijk is voor collega’s en of uw (zakelijke)relaties. Deze besmette personen (zonder klachten) wilt u in beeld hebben, om een uitbraak te voorkomen. Daar is de strategie van werknemers-testen.nl op gericht. De strategie is eenvoudig, bewezen effectief en omdat het Ministerie van VWS de kosten voor het testen van medewerkers voldoet voor u als werkgever volledig gratis!

MEDEWERKERS MET KLACHTEN plannen eenvoudig een test via onze online omgeving dat kan 24/7. Binnen maximaal 2 uur kan de betreffende medewerker bij één van onze 50 testlocaties terecht om zich te laten testen. Binnen ongeveer 30 minuten ontvangt uw werknemer de uitslag via een beveiligde e-mail. Indien uw werknemer positief blijkt te zijn dan volgt het advies: thuisblijven en in quarantaine gaan óf indien de test negatief uitvalt: u kunt gewoon weer aan het werk.

MEDEWERKERS ZONDER KLACHTEN testen we d.m.v. het “Corona Preventieplan” periodiek (2x per week) bij u op locatie voor ze aan het werk gaan. In overleg met u testen we alle aanwezige medewerkers en bezoekers voor zij het kantoor betreden met een sneltest. Binnen 10 minuten hebt u de uitslag. Besmette medewerkers gaan onmiddellijk naar huis. En in isolatie. Net als hun gezinsleden. Deze bewezen methodiek is gebaseerd op het feit


BIJ EEN UITBRAAK zijn we er binnen twee uur en testen onmiddellijk alle contacten van de patiënt binnen uw bedrijf. U hebt dus direct zicht op de verspreiding van het virus binnen uw bedrijf en samen kunnen we maatregelen implementeren om verdere verspreiding te voorkomen.

Uw bedrijf/organisatie aanmelden